Статистика аукција државних хартија од вредности 2022

01-11-2022
Статистика аукције државних хартија од вредности 01.11.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 04.10.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 16.09.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 06.09.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 04.08.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 12.07.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 21.06.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 07.06.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 18.05.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 10.05.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 19.04.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 05.04.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 16.03.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 08.03.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 24.02.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 08.02.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 26.01.2022. године
Статистика аукције државних хартија од вредности 18.01.2022. године
/
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
Министарство финансија Републикe Србијe - Управа за јавни дуг
Поп Лукина 7-9, Београд
Тел : + 381 11 3202 461 ; Факс : +381 11 2629 055
uprava@javnidug.gov.rs
Министарство финансија Републикe Србијe - Управа за јавни дуг
Поп Лукина 7-9, Београд
Тел : + 381 11 3202 461 ; Факс : +381 11 2629 055
uprava@javnidug.gov.rs